Ölts magadra igényes, divatos munkavédelmi öltözéket!

„A stílus maga az ember”- mondta már 1753-ban Georges-Louis Leclerc de Buffon francia természettudós…


Ám sokan gondolják azt, hogy mindez a munkavédelmi ruhára, a munkával töltött időre
nem vonatkozik, hiszen kit érdekel a stílus, amikor koszos lesz a kezed, pakolsz, izzadsz
vagy éppen nehezen megközelíthető helyeken próbálsz eleget tenni a rád bízott
feladatoknak.
Pedig nagyon is fontos ez! Ugyanis az ideális munkaruha, munkavédelmi öltözék egyik komoly ismérve, hogy a biztonság és kényelem mellett megfelelő megjelenést is biztosít a viselőjének.
Ha munka közben el kell ugranod valamilyen anyagot beszerezni, vagy éppen ügyféllel egyeztetnél vagy nemes egyszerűséggel lenne még némi elintéznivalód munkaidő előtt vagy után, viszont nem öltöznél át, akkor sem mondja meg senki, hogy éppen speciális munkaruhát viselsz.


A munkavédelmi cipő, a nadrág, a pulóver, de még egy munkavédelmi kabát vagy póló is lehet trendi attól függetlenül, hogy munkavégzéshez készültek.
Ugyanis a minőségi gyártók különlegessége, hogy a termékeik tökéletesen
kombinálhatóak utcai és sport viseletre szánt darabjaikkal, mert olyan precizitással alkotják meg az egyes kollekciókat, hogy a színek és elemek minden esetben összepasszoljanak.


Ha megtekinted a választékunkat, észreveszed a jellegzetességeit az Engelbert StraussJames & Nicholson, Leib Wächter, Burgia, CXS, Giasco, Cerva, PUMA/AlbatrosRewear termékeinek. Magas minőségű alapanyagok, különleges kivitelezés és megjelenés harmóniája jellemző.


Válaszd ki valamelyik márka termékét, s mi már szállítjuk is!