Munkavédelmi pulóverek – komfortos viselet a hűvösebb napokon

A munkavédelmi pulóver nagyon jó társunk lehet a közelgő átmeneti  – őszi – időszakban, mely réteges öltözködést kíván meg.

A munkavédelmi pulóver kiválasztásánál elsődleges legyen az a szempont, hogy jól tudj benne mozogni, de tartson megfelelő melegen.

Manapság a modern technológiával készült anyagok használata lehetővé teszi, hogy akár vékony anyagvastagság mellett is jó hőmegtartó képességgel rendelkezzem a ruhadarab. Vedd fontolóra azt is, hogy a munkavégzés szélcsendes vagy szélnek kitett helyen történik, hiszen ezekre az időjárási körülményekre különböző típusú, anyagú munkavédelmi pulóverek elérhetők. A munkaköröddel járó feladatokhoz mérten, figyelj arra is, hogy megfelelő mennyiségű, nagyságú zsebbel rendelkezzen a választott munkavédelmi pulóver.

 A munkavédelmi pulóverek lehetnek kapucnisak vagy kapucni nélküliek, illetve hagyományos vagy modern szabásúak. Kialakításuk lehet cipzáras vagy belebújós. Amennyiben egy vékonyabb munkavédelmi pulóverre esik a választásod, akkor valószínűleg rétegesen fogsz öltözködni,ebben nagy segítség a cipzáras változat.

Vannak modellek, melyek láthatósági elemekkel ellátottak, ez a részlet a betöltött munkakörtől függően nagyon fontos lehet, mindenképpen figyelj rá! Vastagságukat tekintve pedig az egészen vékony teljes mértékben réteges öltözködést támogató daraboktól a kifejezetten vastag, meleg öltözékig terjednek. Némelyik munkavédelmi pulóver UV védelemmel is rendelkezik, ezek az UV sugárzás kb. 98%-át elnyelik. A hosszú élettartam miatt a gyártók bolyhosodásmentes anyagokat is kifejlesztettek a munkavédelmi pulóvereikhez.

Ám ne tévesszen meg a munkavédelmi pulóver név, hiszen számos modell érhető el, melyeket  viselhetünk a hétköznapok során is. De munkavédelmi ruházat jellegükből kifolyólag bizonyos szabványoknak kell megfelelniük az ilyen ruhadaraboknak. A legtöbb munkavédelmi pulóver tervezése során arra is odafigyelnek, hogy a modern divat irányzatoknak is megfeleljenek a ruhadarabok.

Tekintsd meg kínálatunkat, és tedd kényelmesebbé a munkavégzést a hűvösebb napokon is!