Modern design, minőségi anyag - Gatyába rázunk!

A munkásnadrágok a munkavédelmi ruházat leginkább igénybe vett darabjai közé tartoznak. Tervezésüknél ezt figyelembe is veszik és erős, speciális ám többnyire rugalmas szövésű textilből készítik. A terhelésnek kitett részeken további CORDURA erősítéseket alkalmaznak pl. a térden vagy a derék részen. Ugyancsak a megerősítés érdekében dupla vagy tripla varrással készülnek az igazán minőségi darabok.

A funkcionalitás is kulcsszerepet játszik ezeknél a nadrágoknál, ezért rengeteg zsebet és tároló részt alakítanak ki a gyártók (még a munkás rövidnadrágokon is), hogy a dolgozók a munkavégzés során a legfontosabb eszközöket kezük ügyében tarthassák.

Természetesen az is fontos, munkaruha egyszerre kényelmes és divatos megjelenésű is legyen.

 Közeleg a nyári hőség, a munkakörülménytől és az elvégzendő munkafolyamattól függően lehet, hogy a munkavédelmi rövidnadrág lesz számodra komfortos viselet, de tartsd szem előtt a választásakor, hogy nem biztosít védelmet a teljes alsótest számára!

 Minden lépésed biztonságban!

 A munkavédelmi lábbelik viselése a legtöbb munkahelyen előírás, mert a munkavédelmi cipők, bakancsok stb. az utcai cipőnél sokkal magasabb szinten védik a viselőjüket. Ezek a lábbelik különféle kombinációban rendelkeznek speciális és különféle szintű védelmi tulajdonságokkal.

Kiválasztásakor, a legfontosabb tényező a munkakörnyezetben levő kockázatok felmérése.

Ennek függvényében választhatod ki a Neked megfelelő munkacipőt.

A nálunk kapható cipők munkacipőinek felsőrésze strapabíró anyagból készül, funkcionális, extrakomfort belső résszel.

Megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, így a legkeményebb körülmények között is biztonsággal használhatod, viselheted őket.

 Válassz modern munkaruháinkból a funkcionalitás, praktikusság, biztonság jegyében!

Színek, formák, kényelem, fantázia… egyszerűen magával ragad...