Miért jó a stílusos, igényes és egységes céges munkavédelmi öltözék?

Miért jó a stílusos,igényes,trendi,jó minőségű munkaruha?

“Akiben nincs belső igény a rendes munkára, annak egyénisége sincsen” – írta Reich Károly Kossuth-díjas grafikusművész és illusztrátor, akinek mese- és verseskötet-illusztrációin nemzedékek nőttek fel. (Többek között olyan klasszikusok borítóit köszönhetjük neki, mint a Kincskereső kisködmön, a Légy jó mindhalálig, A körtemuzsika vagy a Rémusz bácsi meséi.)

Ha megtaláltuk a megfelelő, “rendes munkára” nyitott embereket cégünk számára, akkor azt is célnak kell tekintenünk, hogy megtartsuk őket – különösen az egyre nagyobb munkaerőhiány idején, és főleg a szakemberhiánnyal küzdő ágazatokban.

A jó minőségű munkavédelmi ruházat tartósabb, így kevesebbszer kell cserélni is. Éppen ezért  bátran kijelenthetjük: az olcsóbb munkaruha rövid távon ugyan kedvezőbb választásnak tűnhet, hosszabb távon mégis költségesebb választás. Fontos megértenünk: nem a legdrágább terméket kell megtalálnunk, hanem azt, amelyik ár-érték arányban legjobb.

Már csak azért sem éri meg a minőségen spórolni, mert a minőségi alapanyagokból készült darabokban a munkatársaid is nagyobb biztonságban vannak. Egy pár strapabíró bakancs, vágásálló kesztyű, egy védőszemüveg vagy -sisak akár életre szóló sérülésektől is megóvhatja a kollégákat... A Te érdeked is, hogy biztonságban tudd a kollégáid! 

Egy egységes, jó megjelenésű csapat megbízhatóságot és hozzáértést sugall, ezáltal emelkedhet a megrendeléseink száma – ez pedig akár a céged felvirágzását is jelentheti. A minőségi munkaruhát ráadásul az álláshirdetéseidben is közzé teheted, ezzel is növelheted a vállalkozásod vonzerejét.

Egy igazán jó vezető nem csak pénzkereső robotokat lát a munkatársaiban, hanem azt is szem előtt tartja, hogy a csapata jól érezze magát, komfortos körülmények között dolgozhasson. Ha a munkavállalód kényelmesen érzi magát, várhatóan jobban teljesít, hatékonyabban dolgozik majd.

Ám hiába invesztálunk kiváló minőségű, strapabíró és tartós munkaruházatba, ha a munkatársaink nem – vagy nem szívesen – hordják azokat. A munkáltató által biztosított ruházat a biztonságos munkavégzés alapfeltétele, de csak akkor, ha a munkavállaló valóban viseli is azt a munka során.

A Rooster – Workwear termékpalettáján szereplő darabok egymással jól kombinálhatók, napjaink utcai divatját idézik, biztonságot nyújtanak, kiváló minőségűek, és – vélhetően örömmel viselik majd csapatod tagjai is!
Rooster- Workwear erre specializálódik hogy a munkaruha ipar formálodjon az utcai világ irányában.Cél hogy melosok szivesen hordják a munkaruhákat is,mert divatos,kényelmes mint bármilyen más ruha.