Legyen tied a legjobb,legtrendibb munkaruha!

A munkádat nem tudjuk átvenni, de biztonságot és kényelmet nyújthatunk kiváló minőségű munkaruháinkkal.

A munkaruházat funkciója szerint a munkavégzésből adódó fokozott igénybevételtől, gyorsabb elhasználódástól és a szennyeződésektől óvja meg vagy helyettesíti a dolgozó saját ruháját. Ebből adódóan a speciális anyaga ellenáll a nagyfokú igénybevételből adódó szakadásoknak, kopásnak és védelmet nyújtanak viselője számára a különféle szennyeződésekkel szemben.

 A munkaruha előnye, hogy a munkavállaló nem a saját ruháját „viszi a vásárra”, hanem olyan ruházatot visel, amely megvédi vagy akár helyettesíti a saját öltözékét. A minőségi munkaruházat erős strapabíró Oxford vagy Canvas anyagból készül, megerősített kevlár vagy hő és szikraálló, továbbá strapabíró varrással is rendelkezik.

Ezek a tulajdonságai teszik valóban ellenállóvá az igen erőteljes igénybevétellel szemben azokat a munkaruhákat, melyek a legszélsőségesebb körülmények között is megállják a helyüket.

Fontos, hogy a munkaruha egyszerre kényelmes és divatos is legyen amellett, hogy ellenálló és erős, strapabíró anyagból készül. Vannak munkakörök, ahol nehéz fizikai munkát kell végezni, s a 10-12 órás műszak is gyakori, ezért rendkívül fontos, hogy a kiválasztott munkaruha minőség és kényelem szempontjából is megfelelő legyen. A gyártók egyre jobban odafigyelnek arra, hogy a funkcionalitás megőrzése mellett, divatos legyen a munkaruhák kivitelezése.

Ha szeretnéd megismerni a tökéletes munkaruha viselésének érzését, keresd fel a Rooster-workwert Győr mellett, Ravazdon!