Kedvelt munkavédelmi ruhadarabok ősszel

Már-már hihetetlen, hogy pár hete még a napsütésben fürdőztünk és egy forró nyáron vagyunk túl.

Azt tapasztaljuk, hogy reggelek egyre hűvösebbek mint ahogyan az éjszakák is.

Ám a szabadtéri munkák nem állnak meg a hűvösebb időszak eljövetele után sem. Ajánlott a megfelelő munkavédelmi ruházattal felkészülni az évszakkal járó változékonyabb időjárásra, ezért szerezzük be időben az őszi munkavédelmi ruházatunkat, még mielőtt váratlanul meglepne bennünket a hidegre forduló idő!

A hidegebb idő beköszöntével érdemes úgy felöltözni, hogy több réteg ruha legyen rajtunk, ezzel biztosítva, hogy ne fázzunk. Ha pedig nem fenyeget minket az elázás veszélye, akkor elegendő lehet ez a bolyhozott belsejű, James & Nicholson pulóver is.

-

De nemcsak a felsőruházatra, hanem a nadrágunkra is érdemes odafigyelni. Ez a Leib Wächter vastag, de rugalmas anyagból készült nadrág kifejezetten jól jöhet hűvösebb őszi időkben történő munkavégzéshez.

-

Ne feledkezzünk meg a megfelelő őszi munkavédelmi cipő beszerzéséről sem! Ilyenkor különösen fontos, hogy vízhatlan legyen lábbelink, mint például ez a Rewear Delta  munkavédelmi cipő.

-

Nemcsak a hideg ellen érdemes kellőképpen felkészülni munkavédelmi ruházatunkkal, hanem a szél és eső okozta kellemetlenségekre is számítani kell. Kiválóan megfelelő erre a célra a Cerva BI ROAD 4in1 kabát.

-

Térj be hozzánk, válogass termékeink közül, amelyek melegen, szárazon tartanak, kényelmesek és biztonságosak!