James&Nicholson - Magas minőség, méltányos ár...

Minden kis- és közép vállalkozásnak, nagy cégnek olyan munka- és munkavédelmi ruhákra van szükségük, melyek hosszútávon nyújtanak színvonalas és minőségi megoldásokat kollégáik számára. A tartósság, a megbízhatóság és a biztonság, sőt már a divatosság is alapvető követelmény. 

Vásárlóink, megrendelőink pozitív visszajelzései miatt döntöttünk a James & Nicholson márka mellett, hiszen prémium termékeik teljes egészében megfelelnek a felmerülő igénynek és helyzeteknek.

A korábbi tapasztalatok alapján, a legtöbb vállalkozás, cég igyekszik megtalálni azokat a beszállítókat, amelyeknek a garantált színvonal, a vevői elégedettség és a megbízhatóság az elsődleges szempont. Nem csak egy-két hónapra, hanem évekre előre gondolkoznak, üzletileg és szakmailag megalapozott döntéseket hoznak, melynek nem lehet része a gyors és olcsó megoldás. Elengedhetetlen számukra a kollégák biztonsága, kényelme és a munkavégzés komfortja, valamint az ízléses, nem tolakodó marketing, amellyel folyamatosan reklámozni tudják magukat. Nincsen ez másként akkor sem, ha céges munkaruháról van szó. 

A James & Nicholson munkavédelmi ruhái között a széles termékskála mellett színben és fazonban is megtalálhatóak azok az öltözeteket, amelyek leginkább illeszkednek a céges arculathoz, funkcióhoz - mind a hölgyek, mint az urak számára. Ergonomikus kiképzésük és varrásuk, fényvisszaverő részeik, cipzáras zsebeik és belső zsebeik nem csak praktikusak, de kényelmes viseletet is jelentenek. Nem akadályoznak a szabad mozgásban, anyaguk tartós, kopásuk, szakadásuk nem jellemző. Könnyen tisztíthatók, gépben száríthatók. Számos munkaruha a kis mérettől egészen a 6XL méretig elérhető és rendelhető valamennyi színkombinációban.


Garantáltan jó választás webshopunk valamennyi James & Nicholson terméke!