GIASCO – „Made in Italy”
Egy fiatal, dinamikus és nemzetközi vállalat frissessége

Biztonságos és kényelmes munkavédelmi cipő vagy védőbakancs nélkül munkavégzés közben az Ön lábát a legkülönfélébb sérülések érhetik és a biztonságos munkavégzést is veszélyezteti.

Mivel a gyártóknak meg kell felelniük a különféle jogszabályi előírásoknak, így nincs jó vagy rossz márka, hiszen minőségi alapanyagokból és komoly szakértők segítségével készülnek a munkavédelmi cipők és bakancsok.

A jogszabályok gyakran azt is előírják, hogy a munkavédelmi lábbeli cipő, bakancs vagy csizma lehet, így ezt is érdemes észben tartani, amikor a megfelelő lábbelit próbáljuk megtalálni az adott munkához.

A legtöbb modell megjelenése, kialakítása nagyon hasonlít egy átlagos utcai bakancsra, cipőre, edzőcipőre vagy terepcipőre, s már csak emlék az a korszak, amikor a munkások csak néhány modell közül válogathattak és azok is többnyire úgy néztek ki, mint pl. a katonai cipők…

 

GIASCO egy fiatalos, innovatív és dinamikusan fejlődő olasz márka

 

A cég 1971 óta foglalkozik magas minőségű védőlábbelik gyártásával, melynek során a magas fokú védelem mellett kényelmi és egészségügyi szempontokat is figyelembe vesznek. Kínálatukban megtalálható szinte minden szakterületnek megfelelő munkavédelmi lábbeli.

Termékeit világszerte több mint 94 országban forgalmazzák a biztonsági termékek értékesítésére szakosodott kereskedői hálózaton keresztül.

 

GIASCO munkavédelmi cipő és munkavédelmi bakancs

 

  • a felsőrész magas kopásállóságú valódi bőr, elemeit nagy szakítószilárdságú varrásokkal erősítették össze, így könnyedén elviselik a munkavégzés során kialakult különféle terheléseket és ergonomikusan párnázott nyelv gondoskodik a megfelelő komfortérzetről, akár egész napos munkavégzés során is
  • a belső rész jól szellőző, magas kopásállóságú, három dimenziós szövésű textilből készül, amely megfelelő mikroklímát biztosít a lábbeli belsejében
  • a talpbetét jól szellőző és antibakteriális tulajdonságú, kivehető, valamint anatómiai kialakításának köszönhetően megfelelően és kényelmesen alátámasztja a lábat
  • a talprész könnyű és hajlékony, de mégis jó kopásállóságú talpszerkezet, amely komfortérzetét a sarokrészbe épített gél betét is tovább növeli, hiszen ez elnyeli a járás során a lábra ható erőhatásokat, így kímélve az ízületeket, aminek köszönhetően a lábbeli hosszú távon is kényelmes viselet

A bakancsok talpszerkezete 3Cross, három eltérő összetételű és sűrűségű poliuretán rétegből épül fel:

  1. Komfort réteg, a tökéletes kényelemért
  2. Stabilitásért felelős köztes réteg
  3. Maximális tartóssággal és kiemelkedő tapadással rendelkező kopóréteg
  • védelmi funkciói az orrészben található kompozit orrmerevítő, amely ütközés és nyomás ellen is védelmet nyújt. A kompozit kapli előnye, hogy sokkal könnyebb az acélbetéteknél, kevésbé hűl át és kevésbé irritálja a lábfejet.
    KUBE :Extra csúszásgátló  talp érsz, ami TETŐFEDŐKNEK tökéletes választás lehet. 

A talpátszúrással szembeni védelemről egy nagy ellenállású kevlár talplemez gondoskodik, a beépített kevlár lemez anyaga rugalmas, így jobban alkalmazkodik viselője tartásához, szinte észrevehetetlen védelmet kölcsönöz lábának és sokkal kényelmesebb viseletet nyújt.

Érdemes megemlíteni, hogy a GIASCO cipők az egészségünk megérzésében is hatalmas szerepet játszanak. A GIASCO munkavédelmi cipői viselésekor az egészügyi kockázat nagyon alacsony és ajánlott azoknak is akik bokasüllyedés,térdfájdalom,hátfájásban szenvednek.
Alig 0,5 kiló az egész cipő ellentétben más munkavédelmi cipőkkel.
Extra csúszásgátló  talp érsz, ami TETŐFEDŐKNEK tökéletes választás lehet. 

Viseld az az olasz kezek által gyártott, stílusos és divatos, modern megjelenésű munkavédelmi cipőt!