Euro árfolyamesés hatása a munkaruházat áraira!!

Euro árfolyamesés hatása a munkaruházat áraira.....

Az elmúlt hónapokban az euró árfolyama meredeken csökkent, és ez számos iparágat érintett, beleértve a munkaruházat piacát is. Azonban, míg sok vállalkozás számára ez negatív hatással járt, mi, a Rooster workwear, úgy döntöttünk, hogy ezt a lehetőséget kihasználjuk és csökkentjük árainkat.

Mint a munkaruházat piacának vezető szereplői, nagyon tudatában vagyunk annak, hogy az ügyfeleink az árakra nagyon érzékenyek. Az euro árfolyamesése miatt számos beszállítónk, köztük az Engelbert Strauss, a Burgia, a Leib Wachter (Baglyos) és a Giasco is csökkentette árait. Azonban, mivel a Rooster workwear csapata sosem elégszik meg azzal, hogy csak kövessük a trendeket, úgy döntöttünk, hogy lépést tartunk az árak csökkenésével, és további kedvezményeket biztosítunk az ügyfeleinknek.

Az Engelbert Strauss Motion 2020 deréknadrágjának árát például 10% -kal csökkentettük, a Burgia Softshell kabát árát pedig 12% -kal csökkentettük. De nem csak ezekre a márkákra vonatkozik az akció, hanem a Rooster workwear oldalán megtalálható számos termékre.

Nem csak az árak csökkentése, hanem az ügyfélélmény javítása is fontos számunkra. Ezért a csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy javítsa az online vásárlás élményét és a szállítási folyamatot. Azt szeretnénk, hogy az ügyfeleink élvezzék a vásárlást a Rooster Workwear weboldalán, és teljesen elégedettek legyenek az árakkal és a szolgáltatásokkal is.

Az árak csökkentése nem csak a jelenlegi vásárlóknak, hanem az új vevőknek is előnyös lehet. Ha ön az iparágunkban dolgozik, és az árak miatt eddig tartózkodott a munkaruházat vásárlásától, most remek lehetősége van, hogy kedvező áron vásároljon minőségi termékeket.

A Rooster Workwear mindig az ügyfelek igényeire és a piaci trendekre figyel, és arra törekszik, hogy a legjobb árakat és a legjobb minőséget kináljuk nektek.