Engelbert Strauss – a minőségi munkaruházat. Európa vezető munkaruházati márkája

1948-ban Engelbert Strauss megalapította a nevét viselő céget Németországban, folytatva a családi kereskedelmi hagyományokat (korábban seprűvel és kefével kereskedtek). A termékpalettát munkavédelmi ruházattal bővítette. Az első termékei a kesztyűk voltak, majd a termékpaletta fokozatosan bővült ruházati cikkekkel és cipőkkel, s napjainkban a munka – és védőruházaton túl szerszámokat és más termékeket is kínál, beleértve a hímzést, a nyomtatást és a lézertechnológiát.

Kibővítette a termékskálát munkavédelmi ruházattal, először kesztyűk gyártásába kezdett, majd folyamatosan bővítette a kínálatot ruházati termékekkel és cipőkkel. A márka piacvezető helyzetét mutatja, hogy Európában számos – illetve további 27 országában vannak jelen, Ázsiában és Afrikában.

Az elmúlt években nagy feltűnést keltett a sport és a szórakoztatás terén létrejött rendkívüli partnerségekkel. A sportszponzoráció a prémium területre összpontosul – többek között – a német labdarúgó-válogatott, a DFB Cup, az FC Bayern München hivatalos partnere.
Valamint kézilabdában is kiemelt szponzor.

 A munkaruházat és az utcai viselet találkozása, avagy átgondolt funkcionalitás csúcsminőségben

 Tökéletes választás a munkavégzéshez az Engelbert Strauss precízen megtervezett ruhadarabjai.

A gyártó a termékeitől a legmagasabb minőséget követeli meg – az összetevők tekintetében is. Az ár arányos a minőséggel, de a kihordási idő is jelentősen hosszabb, mint egy alacsonyabb kategóriájú munkaruháé.

Az anyagok jellemzője – pl. nadrág –, hogy extra magas kopásállóságú, dupla, tripla varrásokkal erősített, a fazon kialakítása ergonomikus, sportos, modern megjelenést kölcsönöz viselőjének. A piac egyik első gyártójaként újrahasznosított poliészterből készült nadrágokat is kínálnak, melyek Re/Wear TC® címkével ellátottak.

Kabátokra jellemző a teljes vízállóság, szélálló külső réteg és lélegző belső. Mellényeik dinamikus megjelenésű munkásmellények, kiterjedt hátulsó szellőzéssel, polár béléssel, cipzáras zsebekkel.

A pólók kiváló minőségű pamutból készülnek, mely teljes kényelmet biztosítanak. Jellemzőjük még a hosszan tartó szín ragyogás és a divatos megjelenés.

A cipők minden esetben megfelelnek a szabványoknak, ennek megfelelően könnyített acél orrvédelemmel látták el, hogy megvédjék viselőjének lábát a rá eső nehéz tárgyaktól és egyéb sérülésektől. A cipőszerkezet könnyű, talpa csúszásmentes, anatómiai kialakítású talpbetétje kivehető, géppel mosható, valamint extra sarokemelővel látták el a még kényelmesebb viselet érdekében.

A munkavégzés során viselt ruházat vásárlásakor nyújtózz magasabbra, a felső polcról vedd le a kényelmes és strapabíró és esztétikus kialakítású termékeket!