ALBATROS – „powered by function” Minőség, kényelem, funkcionalitás

A munkavédelmi lábbeli, munkavédelmi ruházat és eszközök terén számos ismert és kevésbé ismert márkával is találkozhatunk.

Előbbiek közül mindenképp érdemes kiemelni az Albatros márkát, amely az egyik vezető német, s nemzetközi márka a munkavédelem területén.

Németországban, Lippstadtban található az ISM családi vállalat székhelye.

Az innovatív erő, a versenyképes termékek, megoldás-orientált szolgáltatások, valamint a globális hálózat jelenti a cég sikerének alapját. Több mint 80 alkalmazott járul hozzá naponta mindehhez.

Hisznek a folyamatos fejlődésben és mindig az a cél vezérli őket, hogy meggyőző és biztonságos termékekkel örvendeztessék meg vásárlóikat.

Az Albatros egyediségét a munkavédelmi lábbelik piacán az elnyert díjak is megerősítik:

  • German Design Award Winner 2020, 2021, 2022
  • reddot winner 2021, 2022
  • iF Design Award 2019, 2020, 2022

Az Albatros munkavédelmi cipőivel mindig valami újdonsággal rukkol elő, valamint egyszerre kombinálja a hatékony és egyedülálló technológiákat.

Lényeges elem a Dual Impulse technológia, mely maximális rugalmasságot, kiváló stabilitást és optimális energia-visszanyerést biztosít, hiszen dupla habosított, extra könnyű talpszerkezettel készülnek ezek a munkavédelmi cipők.

Az egyik 2019-es díjnyertes lábbeli többek között az AER55 tulajdonságának köszönheti népszerűségét. Ezek az ultra könnyű modellek innovatív felső anyagának és a divatos színkombinációnak köszönhetően rendkívül sportos benyomást keltenek. Kettős habbal ellátott, extra könnyű IMPULSE.FOAM® középtalppal felszereltek, a maximális kényelem érdekében, emellett 55%-os energia-visszanyerést is biztosítanak.

Az egyedi Elastic Fit technológia lehetővé teszi, hogy a viselő lábán található zokni-szerű illesztés garantálja a tökéletes mozgás szabadságát, kényelmet és az optimális védelmet a por, szennyeződés vagy apró részek behatolása ellen.

A Fitframe® egyszerre garantál innovatív kivitelt, nagy funkcionalitást és alacsony súlyt. A cipők felső részén lévő megerősítő elemek varrás nélkül vannak összeillesztve. Rugalmasan támasztják alá a lábat, légáteresztő textíliákkal kombinálva az optimális kényelem érdekében. Továbbá nagy ellenállást, alkalmazkodóképességet, tökéletes illeszkedést, nagyobb stabilitást és támogatást nyújt. A kis súly ugyanakkor kellemes viselési kényelmet is kínál.

Az XTS Trail cipők optimális párnázást, tapadást, stabilitást és védelmet nyújt bármilyen szélsőséges terepen, legyen az sáros, nedves vagy csúszós.

 Miként az albatrosz szárnyal az óceánok felett – merev és szilárd szárnyaival az erős széllökésekkel szemben, úgy biztosítják Neked a nálunk kapható Albatros munkavédelmi cipők a munkavégzés során a tökéletes mozgás szabadságát, kényelmet és védelmet bármilyen szélsőséges terepen!