A hölgyek örömére

A legtöbb időt a munkaruhádban töltöd.

Ám nem kell lemondanod a modern szabásról, stílusos dizájnról, s egyben a kényelmes viseletről, hiszen a munkaruhák világában is egyre inkább teret hódítanak a divatos, színes darabok, azaz kimondottan a nőknek készült termékek. 


Természetesen vannak olyan területek, ahol a szükséges védőfunkció jellege miatt a ruhadarabok tervezésekor szinte csak erre fókuszáltak a készítők, a nőies fazonok kialakítására nem mindig jut lehetőség. (Ilyen pl. a hűtőházi munkaruházat vagy az egyszer használatos védőfelszerelések.)


A munkavédelmi cipőket gyártó cégeknél nagy fazon – és színválasztékot találunk.

Többek között a – nálunk kapható – Giasco és Puma által készített női munkavédelmi cipők rózsaszínnel ötvözött színvilága egyértelművé teszi a termék jellegét.


A munkavédelmi nadrágok a könnyű fizikai munkát végző nők védelmét biztosítják.

Az igényesen megvarrt nadrág tökéletes társa lehet bármelyik könnyű fizikai munkát végző nőnek, hiszen a combján található zsebek, a hátsó és elülső zsebek, valamint a szerszámtartó garantáltan kényelmes és praktikus munkavégzést tesz lehetővé. 


A munkavédelmi kabát, mellény bélelt, egész nap melege tartja a testet, szabása a karcsúsítása által nőies.


A női pólók finom szövésű pamutból készülnek, egyszerűek, letisztultak, strapabíróak, színük változatos.


Válogass a webshopunkban kedvedre, fedezd fel női munkaruha, munkacipő kínálatunkat, bizonyosodj meg, hogy jól állnak Neked a munkavédelmi ruháink!