5 érv amellett, hogy miért válaszd az Engelbert Strauss munkaruháit

Előzőleg már írtunk Európa vezető munkaruházati márkájáról, a német Engelbert Strauss vállalat munkavédelmi termékeiről.

A munkavédelemben kiemelt jelentősége van a megbízhatóságnak és a minőségnek.

Íme 5 ok, hogy miért válaszd munkavégzésedhez Európa egyik legkedveltebb márkájának  munkaruháit.

1. Magas minőségű anyagok

Tökéletes, erős, tartós, rugalmas anyagokból, funkcionális szálakkal kombinált, ugyanakkor légáteresztő, gyorsan száradó munkavédelmi ruházat készül belőle és finom, 100%-ban merinói gyapjú, illetve  ISOFILL® bélésanyag felhasználásával teszik az őszi-téli kollekció darabjait meleggé.

2. Teljes mobilitás

 Aki sok időt tölt a munkahelyén, annak olyan munkacipőre van szüksége, amely kényelmes védőpajzs a láb számára, pontosan illeszkedve és időjárástól függetlenül tartós. A munkavédelmi cipők szélállóak, vízállóak és lélegzőek a dryplexx® membránnak köszönhetően.

3. Személyre szabva

A munkavédelmi ruházat mindig tökéletesen felszerelt, tágas – funkciótól függő zsebekben  bőséges hely található a mérőszalagnak, a mobiltelefonnak és a szerszámoknak.

Fontos az egészség védelme is, ezt biztosítják azok – a nadrágokon lévő – térdzsebek, melyekbe térdvédőt helyezve, csökkenthető a térd terhelése és így megkönnyíti a munkát.

4. Stílusos, egyedi megjelenés

A kollekciók darabjai bizonyítják, hogy a modern megjelenés és a magas szintű funkcionalitás nem zárja ki egymást a munkavédelmi ruházatban.

5. Fenntarthatóság

 Az Engelbert Strauss elkötelezett a fenntarthatóság iránt, mely számára a társadalmi, ökológiai és gazdasági szempontok összehangolását jelenti.

Felelősséget vállalnak nemcsak gazdasági tevékenységeikért, hanem az ebben érintett emberekért és a környezetért is.

Gyártóként – de különösen családi cégként ez szívükhöz közel álló ügy, és a hosszú távú sikeresség feltételének tekintik.