2024 - Engelbert Strauss Féfi Kézilabda EB Fő Szponzoraként....

2024 Férfi kézilabda Europa bajnokság fő támogatója az Engelbert Strauss munkaruha márka.

Imádja a sportokat támogatni,ezért irtunk egy sportos blog posztot.
EHF Euro 2024 Német országban került megrendezésre,ami jelenleg is zajlik.
Aki nézi a meccseket láthatja hogy mindehol feltünik az Engelbert Strauss felirat vagy logó,ezért olvashattok a vállalat történetéről egy kicsi.




Az Engelbert Strauss egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek a kitartó munkájuknak és a minőségi termékeiknek köszönhetően váltak az iparágukban vezető szereplővé. A következőkben összefoglalom néhány tényezőt, ami hozzájárult a vállalat sikeréhez:

  1. Minőségi Termékek: Az Engelbert Strauss alapelve az, hogy csak kiváló minőségű termékeket kínáljon. A munkavédelmi ruházat és felszerelés terén az ügyfelek megbízható, tartós és kényelmes termékeket várnak el, és az Engelbert Strauss ennek az elvárásnak mindig megfelelt.

  2. Innováció: A vállalat hajlamos a folyamatos innovációra és fejlesztésre. Az új anyagok, technológiák és tervezési elemek bevezetése segített abban, hogy az Engelbert Strauss mindig a legmodernebb és legkorszerűbb munkaruha és felszerelés kínálatával rendelkezzen.

  3. Ügyfélorientált Megközelítés: A vállalat kiemelkedő figyelmet fordít az ügyfeleire. A vásárlói visszajelzéseket, igényeket és kéréseket szorosan figyelemmel kísérik, és ezek alapján alakítják ki termékeiket és szolgáltatásaikat.

  4. Értékrend és Szervezeti Kultúra: Az Engelbert Strauss értékrendje és szervezeti kultúrája is hozzájárul a vállalat sikeréhez. Az elkötelezettség a munkavédelem iránt, az etikus üzleti gyakorlatok és a munkatársak bevonása mind fontos elemei a vállalat filozófiájának.

  5. Stratégiai Partneri Kapcsolatok: Az Engelbert Strauss kiépített erős kapcsolatokat partnereivel, beleértve az ipari vállalatokat és kiskereskedőket. Ezek a stratégiai együttműködések segítettek abban, hogy a vállalat ne csak termékeiben, hanem üzleti kapcsolataiban is megerősödjön.

  6. Nemzetközi Expanzió: Az Engelbert Strauss sikeres nemzetközi expanziót hajtott végre. A globális piacokon való jelenlét lehetőséget teremtett számukra arra, hogy a világ különböző részein munkavédelmi megoldásaikat kínálják.

Ezek a tényezők együttesen hozzájárultak ahhoz, hogy az Engelbert Strauss nevével azonosítsák a minőségi munkavédelmi ruházatot és felszerelést. A vállalat sikertörténete a szakértelem, elkötelezettség és folyamatos fejlődés eredménye.